Cretzel 'banh mi'

Fusion van een croissant, een pretzel én een bahn mi. De combinatie van knapperig deeg met verse kruiden en ingelegde groenten zal je verrassen!

540 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 25 min. oventijd

pittig

13 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 165 °C. Bak de cretzel volgens de aanwijzing op de verpakking in de oven af.

  2. Snijd de tempeh in de breedte in plakken van ½ cm. Meng in een diep bord de sojasaus, sesamolie, rijstazijn, ketjap en suiker. Meng de plakken tempeh met de saus. Laat 15 min staan.

  3. Snijd ondertussen de komkommer in dunne plakken. Breng in een steelpan op middelhoog vuur de azijn met water aan de kook, haal van het vuur en voeg de komkommer en peen julienne toe. Roer door en laat staan tot gebruik.

  4. Verhit de olie in een koekenpan op hoog vuur en bak de tempeh in 5 min. Schep halverwege om.

  5. Snijd de croissants horizontaal doormidden. Besmeer beide kanten met de srirachamayonaise en verdeel de tempeh, ingelegde komkommer en peen julienne over de onderkant van de croissants.

Cretzel 'banh mi'

Fusion van een croissant, een pretzel én een bahn mi. De combinatie van knapperig deeg met verse kruiden en ingelegde groenten zal je verrassen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig