Nasi speciaal met kipgehakt, ei & satésaus
Geef ons maar nasi speciaal.
Aan de slag
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de helft van de olie in een grote hapjespan en bak het gehakt 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de wokgroente toe en bak 5 min. mee. Voeg de kruidenpasta toe en roerbak 3 min. Bak de rijst de laatste 2 min. mee.
Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Klop de eieren los met peper en eventueel zout in een kom. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, voeg het losgeklopte ei toe en roer rustig met een houten lepel tot het ei net gestold is op middelhoog vuur.
Verdeel de nasi over 4 borden. Verdeel er het ei,de satésaus en gebakken uitjes over.
Nasi speciaal met kipgehakt, ei & satésaus
Geef ons maar nasi speciaal.
hoofdgerecht
null personen
850 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de helft van de olie in een grote hapjespan en bak het gehakt 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de wokgroente toe en bak 5 min. mee. Voeg de kruidenpasta toe en roerbak 3 min. Bak de rijst de laatste 2 min. mee.
Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Klop de eieren los met peper en eventueel zout in een kom. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, voeg het losgeklopte ei toe en roer rustig met een houten lepel tot het ei net gestold is op middelhoog vuur.
Verdeel de nasi over 4 borden. Verdeel er het ei,de satésaus en gebakken uitjes over.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
2 el arachideolie
300 g scharrelkipgehakt
800 g Chinese wokgroente sugarsnaps-paksoi
80 g Honig kruidenpasta voor nasi speciaal
250 g kant-en-klare satésaus
4 middelgrote scharreleieren
50 g gebakken uitjes