Nasi speciaal met kipgehakt, ei & satésaus
bewaar
bewaar

Nasi speciaal met kipgehakt, ei & satésaus

Geef ons maar nasi speciaal.

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit de helft van de olie in een grote hapjespan en bak het gehakt 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de wokgroente toe en bak 5 min. mee. Voeg de kruidenpasta toe en roerbak 3 min. Bak de rijst de laatste 2 min. mee.

Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Klop de eieren los met peper en eventueel zout in een kom. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, voeg het losgeklopte ei toe en roer rustig met een houten lepel tot het ei net gestold is op middelhoog vuur.

Verdeel de nasi over 4 borden. Verdeel er het ei,de satésaus en gebakken uitjes over.

serveertipLekker met verse koriander.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Nasi speciaal met kipgehakt, ei & satésaus

Geef ons maar nasi speciaal.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig