Hollandse 'nasi' met satésaus

Een Hollandse versie van het bekende Indonesische gerecht! En dan eten we hem ook maar meteen lekker mét pindasaus...

810 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit ⅔ van de olie in een wok of hapjespan en bak de nasigroente 5 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de boemboe, ham en water toe en bak 2 min. mee.

  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak spiegeleieren. Bereid de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de rijst toe aan de groente en verwarm al omscheppend 3 min. op matig vuur.

  4. Serveer de nasi met een spiegelei en de satésaus en bestrooi met de gebakken uitjes.

  • vegatipBekijk ook dit recept
  • dieettipDagje zonder vlees? Vervang de hamblokjes door vegetarische wokstukjes basis.

Hollandse 'nasi' met satésaus

Een Hollandse versie van het bekende Indonesische gerecht! En dan eten we hem ook maar meteen lekker mét pindasaus...

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig