Bolletje met homemade eiersalade en veldsla

Verse eiersalade smaakt het allerlekkerste op een vers wit bolletje.

450 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een pan water aan de kook, voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 9 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd grof.

  2. Snijd ondertussen de bieslook fijn. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers 1 helft uit. Meng de mosterd, 1 tl citroenrasp (per 4 personen) en 2 tl -sap (per 4 personen) met de mayo. Schep om met het ei en de bieslook. Breng op smaak met de worcestershiresaus, peper en zout.

  3. Snijd de broodjes open en verdeel de eiersalade over de onderste helften. Verdeel de veldsla erover en dek af met de bovenste helften.

  • vegatipLaat de worcestershire- sauce weg.

Bolletje met homemade eiersalade en veldsla

Verse eiersalade smaakt het allerlekkerste op een vers wit bolletje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig