Frittata met spinazie en kastanjechampignons
bewaar
bewaar

Frittata met spinazie en kastanjechampignons

Eitje 2.0.: in zo'n gezonde frittata kan je heel veel groente kwijt. Zoals spinazie, champignons en sjalot.

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de sjalotten, verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de sjalot op de snijkant 10 min. op matig vuur.

Halveer ondertussen de champignons en snijd de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de champignons, knoflook en peper 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie toe en laat in delen slinken. Neem de pan van het vuur.

Klop ondertussen de eieren los met de melk, peper en eventueel zout. Roer de helft van de kaas erdoor.

Neem het spinaziemengsel met een schuimspaan uit de pan, verdeel over de ovenschaal en schenk het eimengsel erover. Schep om. Leg de sjalotten met de snijkant naar boven in de schaal en bestrooi met de rest van de kaas. Bak 30 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Serveer met de krulsla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frittata met spinazie en kastanjechampignons

Eitje 2.0.: in zo'n gezonde frittata kan je heel veel groente kwijt. Zoals spinazie, champignons en sjalot.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig