Tosti met graskaas, kimchi en komkommersalade

De romige graskaas en pittige kimchi maken van deze tosti een topper.

450 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de kaas in plakken met een kaasschaaf. Beleg een snee brood met de kaas. Verdeel daar de kimchi over. Leg de tweede snee brood erop. Bestrijk de bovenkant met de helft van de mayonaise.

  2. Snijd de komkommer in schuine plakjes van ca. 1 cm. Snijd de rode ui in flinterdunne halve ringen. Meng in een kom met de olie en balsamicoazijn.

  3. Verhit een koekenpan zonder olie of boter op laag vuur en leg de tosti met de mayonaisekant naar beneden in de pan. Bestrijk de bovenkant met de rest van de mayonaise. Keer de tosti na 4 min. als hij goudbruin is en bak nog 3 min.

  4. Haal de tosti uit de pan, snijd doormidden en serveer met de komkommersalade.

  • algemeenGraskaas is tijdelijk verkrijgbaar in de lente. Geen graskaas? Gebruik jonge kaas.
  • vegantipGebruik een plantaardig alternatief voor (Goudse) kaas in plaats van graskaas. Gebruik een plantaardig alternatief voor mayonaise.

Tosti met graskaas, kimchi en komkommersalade

De romige graskaas en pittige kimchi maken van deze tosti een topper.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig