Haal de blaadjes van de sla los, was en droog ze. Snijd de komkommer in plakjes, de tomaten in partjes en de ui in flinterdunne ringen. Snijd de jalapeños fijn en de kaas in blokjes van 1 x 1 cm.
Snijd elk pitabroodje in 8 puntjes. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak het brood in 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege.
Verdeel de sla over een grote platte schaal. Verdeel de komkommer, tomaat, ui, jalapeños en kaas erover. Schep het brood erdoor, besprenkel met de tzatziki en serveer.
Salade met graskaas en jalapeños
Deze salade bevat het beste uit verschillende windstreken: pepers uit Mexico, kaas uit Nederland en Griekse tzatziki.
- combinatietipLekker met stokbrood.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Gerelateerde recepten
Salade met graskaas en jalapeños
Deze salade bevat het beste uit verschillende windstreken: pepers uit Mexico, kaas uit Nederland en Griekse tzatziki.

4 personen
620 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Haal de blaadjes van de sla los, was en droog ze. Snijd de komkommer in plakjes, de tomaten in partjes en de ui in flinterdunne ringen. Snijd de jalapeños fijn en de kaas in blokjes van 1 x 1 cm.
Snijd elk pitabroodje in 8 puntjes. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak het brood in 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege.
Verdeel de sla over een grote platte schaal. Verdeel de komkommer, tomaat, ui, jalapeños en kaas erover. Schep het brood erdoor, besprenkel met de tzatziki en serveer.
combinatietip:Lekker met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 krop romainesla
1 komkommer
3 tomaten
1 rode ui
3 el jalapeñopepers in pot
200 g graskaas
4 grote pitabroodjes
4 el traditionele olijfolie
150 g tzatzikisalade