Salade met graskaas en jalapeños

Deze salade bevat het beste uit verschillende windstreken: pepers uit Mexico, kaas uit Nederland en Griekse tzatziki.

620 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Haal de blaadjes van de sla los, was en droog ze. Snijd de komkommer in plakjes, de tomaten in partjes en de ui in flinterdunne ringen. Snijd de jalapeños fijn en de kaas in blokjes van 1 x 1 cm.

  2. Snijd elk pitabroodje in 8 puntjes. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak het brood in 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege.

  3. Verdeel de sla over een grote platte schaal. Verdeel de komkommer, tomaat, ui, jalapeños en kaas erover. Schep het brood erdoor, besprenkel met de tzatziki en serveer.

  • combinatietipLekker met stokbrood.
  • Rode peper schoonmaken

    Instructievideo - 00:34 min.

Salade met graskaas en jalapeños

Deze salade bevat het beste uit verschillende windstreken: pepers uit Mexico, kaas uit Nederland en Griekse tzatziki.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig