Breng een pan met water en eventueel zout aan de kook.
Voeg de bevroren tuinbonen toe aan de pan en breng het water opnieuw aan de kook op hoog vuur. Kook de bonen in ca. 2 min. beetgaar.
Giet af en spoel onder koud stromend water, om het kookproces te stoppen.
Tuinbonen koken
Tuinbonen koken? Deze zomergroente kook je al in 2 min. beetgaar!
- bereidingstipHaal de schilletjes van de gekookte tuinbonen voor extra zachte, felgroene dubbelgedopte tuinbonen.
Gerelateerde recepten
Tuinbonen koken
Tuinbonen koken? Deze zomergroente kook je al in 2 min. beetgaar!

bijgerecht
4 personen
65 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Breng een pan met water en eventueel zout aan de kook.
Voeg de bevroren tuinbonen toe aan de pan en breng het water opnieuw aan de kook op hoog vuur. Kook de bonen in ca. 2 min. beetgaar.
Giet af en spoel onder koud stromend water, om het kookproces te stoppen.
bereidingstip:Haal de schilletjes van de gekookte tuinbonen voor extra zachte, felgroene dubbelgedopte tuinbonen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g diepvries tuinbonen