Vegan quesadilla’s met courgettesalade

Quesadilla's kun je elke dag wel eten, zeker die met smeuige kaas die er zo uitloopt. Gelukkig geldt dat ook voor deze vegan quesadilla's met plantaardige mozzarella.

755 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pluk de blaadjes. van de basilicum. Doe de mayo met ⅔ van de basilicumblaadjes en ⅓ van de azijn in de hoge beker van de staafmixer en pureer fijn. Snipper de rode ui en snijd de tomaten in plakken.

  2. Besmeer 1 kant van de tortilla’s met de basilicummayo. Verdeel hier de rode ui, tomaat en het plantaardig alternatief voor mozzarella over. Breng op smaak met peper en vouw de tortilla dubbel tot een quesadilla.

  3. Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak in elke pan 2 quesadilla’s ca. 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Houd warm onder aluminiumfolie. Bak zo de rest van de quesadilla’s.

  4. Rasp ondertussen de courgettes en halveer de olijven. Meng de olie met de rest van de azijn, peper en eventueel zout. Snijd de rest van de basilicumblaadjes grof en meng met het courgetterasp, de olijven en dressing. Serveer de courgettesalade bij de quesadilla’s.

Vegan quesadilla’s met courgettesalade

Quesadilla's kun je elke dag wel eten, zeker die met smeuige kaas die er zo uitloopt. Gelukkig geldt dat ook voor deze vegan quesadilla's met plantaardige mozzarella.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig