Vegan traybake van bonen, mais, tofu met wraps

Deze veganistische traybake Zet je in 10 minuten in de oven! Je brengt dit ovengerecht op smaak met komijn en guacamole.

535 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 12 min. oventijd

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de kidneybonen en mais samen in een zeef, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd de rode ui in halve ringen. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in halve reepjes.

  2. Verdeel de kidneybonen met de mais, paprika en rode ui over een met bakpapier beklede bakplaat en meng met de komijn en gerookte-paprikapoeder. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schuif naar ⅔ van de bakplaat en verdeel de tofureepjes over het andere deel van de bakplaat, besprenkel met de olie.

  3. Bak ca. 12 min. in het midden van de oven. Verwarm de laatste minuut van de baktijd de tortillawraps op een rooster of bakplaat onder in de oven mee. Snijd ondertussen de limoen in partjes.

  4. Serveer de traybake met de tortillawraps, partjes limoen en guacamole.

  • variatietipOok lekker met 200 g rul gebakken gehakt met cajunkruiden in plaats van tofureepjes.

Vegan traybake van bonen, mais, tofu met wraps

Deze veganistische traybake Zet je in 10 minuten in de oven! Je brengt dit ovengerecht op smaak met komijn en guacamole.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig