Wraps met kidneybonen
bewaar
bewaar

Wraps met kidneybonen

Lekker en zo gedaan, deze wraps met bonen, mais en oesterzwammen. Lekker veel groente dus ook nog eens vrolijk en kleurrijk.

25 min. bereiden

14 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Maak de paprika’s schoon en snijd in stukken van 1,5 cm. Verhit ⅔ van de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook 3 min. op middelhoog vuur.

Voeg de paprika, ⅔ van de komijn en ⅔ van de paprikapoeder toe en bak 2 min. mee. Spoel de bonen onder koud stromend water en laat samen met de mais uitlekken. Voeg de bonen en mais toe en bak 2 min., breng op smaak met peper en eventueel zout.

Scheur de grotere oesterzwammen grof. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de oesterzwam met de rest van de komijn en van de paprikapoeder ca. 6 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de ijsbergsla, het bonenmengsel en de oesterzwam erover. Verdeel de sour cream erover en bestrooi met de tajín en plantaardige rasp en rol op.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wraps met kidneybonen

Lekker en zo gedaan, deze wraps met bonen, mais en oesterzwammen. Lekker veel groente dus ook nog eens vrolijk en kleurrijk.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig