Vegetarische 'hachee'

Vegetarische hachee? Easy! De klassieke hachee kruiden laten we los op vegan stoofstukjes. Het laatste ingredient? Een portie geduld.

365 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 45 min. wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de uien in halve ringen. Verhit de boter in een braadpan en bak de ui en stoofstukjes 8 min. al omscheppend op middelhoog vuur.

  2. Bestrooi de stoofstukjes en ui met de bloem en laat op laag vuur in 3 min. gaar worden. Roer regelmatig. Blus af met de rode wijn, draai het vuur hoger en laat op middelhoog vuur 3 min. inkoken.

  3. Voeg de laurierblaadjes, kruidnagels, het bouillonblokje en het water toe. Breng aan de kook, draai het vuur laag en stoof het vlees met de deksel op de pan 45 min. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Snijd de peterselie fijn en bestrooi de hachee met de peterselie.

  • combinatietipLekker met aardappelpuree of gekookte pasta.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Vegetarische 'hachee'

Vegetarische hachee? Easy! De klassieke hachee kruiden laten we los op vegan stoofstukjes. Het laatste ingredient? Een portie geduld.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig