Yama

Gegrilde garnalensalade van Kewpie (advertentie)

Koken met Kewpie: laagjes van ragfijne koolsalade met gegrilde garnalen en een fluweelzachte dressing dankzij romige Japanse mayo.

270 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. wachten

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd alle groenten in hele dunne reepjes. Zet de groenten 20 minuten onder koud water. Giet ze vervolgens af en laat ze goed uitlekken. Marineer de garnalen met peper, ⅔ van de Kikkoman sojasaus en de helft van de olijfolie en laat 10 minuten staan. Grill de garnalen vervolgens aan beiden kanten gaar.

  2. Saladedressing. Meng voor de dressing de suiker, de rest van de olijfolie, sap van de limoen, de rest van de Kikkoman sojasaus, rijstazijn en de helft van de Kewpie mayonaise.

  3. Opmaak van het bord. Serveer de groenten op een bord en sprenkel de saladedressing eroverheen en maak af met hier en daar een toefje Kewpie mayonaise.

  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Kewpie. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gegrilde garnalensalade van Kewpie (advertentie)

Koken met Kewpie: laagjes van ragfijne koolsalade met gegrilde garnalen en een fluweelzachte dressing dankzij romige Japanse mayo.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig