Kippendij met cashewnoten en paprika van Kikkoman (advertentie)

Koken met Kikkoman: Met deze gemarineerde kippendij is dit gerecht een heerlijke smaakexplosie. Varieer met bijvoorbeeld gestoomde broccoli en rijst of zoete aardappelen voor een eenvoudig, snelle en toch overheerlijke creatie!

270 kcal

(Voedingswaarden)

1 uur bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht) / 200°C (boven- en onderwarmte) / stand 6 (gas). Verdeel de kippendijen en ui (in parten gesneden) over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bak 30 minuten in de oven.  

  2. Haal de bakplaat uit de oven, voeg de paprika (in grove stukken gesneden) en teriyakisaus toe en meng alles goed. Zet nog eens 25 minuten in de oven. Voeg na 15 minuten de cashewnoten toe. 

  • serveertipServeer met gestoomde broccoli, geroosterde zoete aardappels of rijst.
  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Kikkoman. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Kippendij met cashewnoten en paprika van Kikkoman (advertentie)

Koken met Kikkoman: Met deze gemarineerde kippendij is dit gerecht een heerlijke smaakexplosie. Varieer met bijvoorbeeld gestoomde broccoli en rijst of zoete aardappelen voor een eenvoudig, snelle en toch overheerlijke creatie!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig