Gourmet-bananenpannenkoekjes

Tijd voor deze smaakvolle bananenpannenkoekjes. Heerlijk in combinatie met de framboos in de saus. Een heerlijk dessert om het gourmetten mee af te sluiten.

105 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Prak de frambozen (ontdooid) fijn met de helft van de ahornsiroop. Smelt de roomboter, prak de rijpe banaan en klop het ei los. Meng dit met de rest van de ahornsiroop en het zelfrijzend bakmeel tot een beslag. Verhit een beetje roomboter op de bakplaat van het gourmetstel, voeg 2 el beslag toe per pannenkoekje en bak 5-6 min. Keer halverwege. Serveer met de frambozenpuree.

  • serveertipLekker met amandelschaafsel en een bolletje ijs.
  • kookstaptipVerwarm de frambozenpuree in het gourmetbakje voor een warme saus.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gourmet-bananenpannenkoekjes

Tijd voor deze smaakvolle bananenpannenkoekjes. Heerlijk in combinatie met de framboos in de saus. Een heerlijk dessert om het gourmetten mee af te sluiten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig