Paasbrunchboard

Tover voor je paasbrunch om tot borrelplank en je hebt een paasbrunchboard. Leg je plank vol met allerlei lekkers als paasbrood, zoet en hartig beleg in allerlei paasvormen en maten. Helemaal gezellig!

795 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

14 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bak de paashaasfiguur volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  2. Verdeel ondertussen de kazen als een waaier en de ham en zalm in roosjes over de plank. Schep de roomkaas in een schaaltje en leg erbij. Snijd de komkommer in plakjes en verdeel samen met de tomaatjes over de plank. Garneer hier en daar met wat tuinkers. Verdeel ook de aardbeien ertussen. 

  3. Doe de roomboter, paashaas en -hagel in schaaltjes en leg erbij. Verdeel de stol en paashaasfiguur ertussen en leg ook de gekleurde eitjes en chocobloemen ertussen.

  • combinatietipLeuk en mooi met eetbare bloemen. 
  • serveertipMaak met wat sprietjes bieslook, plakjes komkommer en snoeptomaten een gezichtje van de paasfiguur.  
  • serveertipServeer met extra sneetjes brood
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Paasbrunchboard

Tover voor je paasbrunch om tot borrelplank en je hebt een paasbrunchboard. Leg je plank vol met allerlei lekkers als paasbrood, zoet en hartig beleg in allerlei paasvormen en maten. Helemaal gezellig!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig