Gegrilde ananas met ijs van de BBQ

Dit moet proberen: gegrilde ananas met ijs van de BBQ! Een perfecte mix van zoet en romig.

265 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Snijd de schil van de ananas en verwijder de harde kern met de ananasboor. Snijd het vruchtvlees in de breedte in dikke plakken van 2 cm. Grill ze 5-6 min. op de barbecue, keer halverwege.

  2. Rooster ondertussen de pistache, laat afkoelen en hak grof. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en snijd het vruchtvlees in parten. Haal de blaadjes van de takjes munt.

  3. Verdeel de gegrilde ananas over borden en verdeel daar de bolletjes ijs, karamelsaus, pistache, citroenrasp, partjes citroen en munt over.

Gegrilde ananas met ijs van de BBQ

Dit moet proberen: gegrilde ananas met ijs van de BBQ! Een perfecte mix van zoet en romig.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig