Gepofte aardappel uit de airfryer

Je airfryer is niet alleen voor het bakken van frietjes! Je kunt er ook heerlijke gepofte aardappelen mee maken. Perfect met roomkaas als vulling.

240 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 40 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de airfryer voor op 200 °C. Boen de aardappelen schoon en verdeel ze over de bodem van het mandje van de airfryer. Laat 40 min. in de airfryer garen. Keer de aardappelen regelmatig om.

  2. Snipper ondertussen de sjalot en snijd het bosuitje en de bieslook fijn. Meng de roomkaas met de sour cream, sjalot, bosui en ⅔ van de bieslook. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de aardappelen over de lengte open, maar niet door en schep de roomkaas erin en bestrooi met de rest van de bieslook.

Gepofte aardappel uit de airfryer

Je airfryer is niet alleen voor het bakken van frietjes! Je kunt er ook heerlijke gepofte aardappelen mee maken. Perfect met roomkaas als vulling.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig