Toast met mortadella en pistachetapenade (advertorial)

Antipasti lover en dol op mortadella? Dat snappen wij maar al te goed, want deze worst heeft een heerlijke, verfijnde smaak en tilt elke borrelplank – of toast – naar een hoger niveau.

125 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 10 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de edamamebonen ontdooien. Snijd de ciabatta in 16 dunne schuine sneetjes en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de helft van de olie en bak ca. 10 min. in de oven lichtbruin en krokant.

  2. Hak ondertussen de pistachenoten fijn. Snijd de olijven, edamamebonen en dille fijn. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng de olijven met de edamamebonen, pistachenoten, 1 tl citroenrasp, 1 el -sap, de rest van de olie, peper en eventueel zout.

  3. Roer de ricotta los en breng op smaak met peper. Besmeer de sneetjes ciabatta met ricotta en verdeel de mortadella samen met de pistachetapenade erover.

Toast met mortadella en pistachetapenade (advertorial)

Antipasti lover en dol op mortadella? Dat snappen wij maar al te goed, want deze worst heeft een heerlijke, verfijnde smaak en tilt elke borrelplank – of toast – naar een hoger niveau.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig