Baked gruyere eggs met rozemarijncrackers (advertorial)

Wat krijg je als je knapperige rozemarijn-zeezout crackers combineert met Zwitserse kaas en gebakken eieren? Een bijzonder lekker brunchgerecht! En binnen 10 minuten staat het in de oven!

295 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd het bosuitje fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de prei en bosui 5 min. op middelhoog vuur.

  2. Verdeel het mengsel met de slagroom over de ramequins en maak in elk schaaltje een kuiltje. Breek er 1 ei boven, bestrooi met de gruyère, peper en eventueel zout en bak ca. 15 min. in de oven.

  3. Snijd de dille fijn en bestrooi over de baked eggs. Breek de rosemary & sea salt-crackers in stukken en serveer erbij.

  • vegatipVervang de gruyère door geraspte oude 48+-kaas.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Baked gruyere eggs met rozemarijncrackers (advertorial)

Wat krijg je als je knapperige rozemarijn-zeezout crackers combineert met Zwitserse kaas en gebakken eieren? Een bijzonder lekker brunchgerecht! En binnen 10 minuten staat het in de oven!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig