Snijd het brood horizontaal doormidden en de bieslook fijn. Besmeer de onderste helft van het brood met de citroendillericotta.
Leg de blaadjes sla en Hollandse garnalen erop. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Dek af met de bovenste helft van het brood en druk licht aan.
Baguettekrans met Hollandse garnalen
Feestelijke krans van knapperig stokbrood gevuld met heerlijke garnalen. Dat klinkt niet alleen goed, het ziet er ook geweldig uit: maak deze eyecatcher gemakkelijk zelf.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Baguettekrans met Hollandse garnalen
Feestelijke krans van knapperig stokbrood gevuld met heerlijke garnalen. Dat klinkt niet alleen goed, het ziet er ook geweldig uit: maak deze eyecatcher gemakkelijk zelf.

4 porties
390 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het brood horizontaal doormidden en de bieslook fijn. Besmeer de onderste helft van het brood met de citroendillericotta.
Leg de blaadjes sla en Hollandse garnalen erop. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Dek af met de bovenste helft van het brood en druk licht aan.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 porties)
1 AH Excellent rustieke baguettekrans
12½ g verse bieslook
110 g verse roomkaas ricotta citroen dille
12 blaadjes kropsla
200 g verse Hollandse garnalen