Snijd het brood horizontaal doormidden. Kook de eieren in 8 min hard, laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakken.
Rasp de Parmezaanse kaas grof. Besmeer de onderste helft van het brood met de roomboter en beleg met de blaadjes sla, de kipfilet en het ei. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en breng op smaak met peper en eventueel zout. Dek af met de bovenste helft van het brood en druk licht aan.
Baguettekrans met gerookte kip
Prachtige krans gemaakt van baguette, belegd met gerookte kip. Een gezellige sharing dish die op elke feesttafel goed staat.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Baguettekrans met gerookte kip
Prachtige krans gemaakt van baguette, belegd met gerookte kip. Een gezellige sharing dish die op elke feesttafel goed staat.

4 porties
545 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het brood horizontaal doormidden. Kook de eieren in 8 min hard, laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakken.
Rasp de Parmezaanse kaas grof. Besmeer de onderste helft van het brood met de roomboter en beleg met de blaadjes sla, de kipfilet en het ei. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en breng op smaak met peper en eventueel zout. Dek af met de bovenste helft van het brood en druk licht aan.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 porties)
1 AH Excellent rustieke baguettekrans
4 middelgrote scharreleieren
70 g Parmigiano Reggiano
60 g ongezouten roomboter
8 blaadjes babyromaine
150 g scharrel gerookte kipfilets