Hartige wafels met tomatensalsa, feta en balsamico

Hartige wafels geserveerd met frisse tomatensalsa, romige feta en een drizzle balsamico. Een verrassende lunch die zowel oog als smaakpapillen streelt. Aan tafel!

450 kcal

(Voedingswaarden)

45 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm het wafelijzer voor. Mix in een kom de wafelmix met de boter, het water en ei tot een glad, vrij dik beslag. Rits de blaadjes van de takjes tijm. Snijd de tijm klein en meng de helft door het beslag.

  2. Vet het ijzer licht in met ¼ van de milde olijfolie, boven en onder. Vul het ijzer met ¼ van het beslag. Sluit het wafelijzer en bak de wafel in 5-10 min. lichtbruin en gaar. Herhaal met de rest van de milde olijfolie en de rest van het beslag. Houd de gebakken wafels warm onder aluminiumfolie.

  3. Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes en meng met de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Verdeel de tomatensalsa over de wafels, verkruimel de feta erover en besprenkel met de balsamico. Bestrooi met de rest van de tijm en breng op smaak met peper.

Hartige wafels met tomatensalsa, feta en balsamico

Hartige wafels geserveerd met frisse tomatensalsa, romige feta en een drizzle balsamico. Een verrassende lunch die zowel oog als smaakpapillen streelt. Aan tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig