Wafels met aardbeien en slagroom

Luchtige wafels met aardbeien en een royale toef slagroom. Een klassieke combinatie die nooit verveelt en perfect is als zoet ontbijt, bij de high tea of als feestelijk dessert.

390 kcal

(Voedingswaarden)

45 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm het wafelijzer voor. Mix in een kom de wafelmix met de boter, het water en ei tot een glad, vrij dik beslag.

  2. Vet het ijzer licht in met ¼ van de olie, boven en onder. Vul het wafelijzer met ¼ van het beslag. Sluit het wafelijzer en bak de wafel in 5-10 min. lichtbruin en gaar. Herhaal met de rest van de olie en de rest van het beslag. Hou de gebakken wafels warm onder aluminiumfolie.

  3. Snijd ondertussen de aardbeien in kwarten. Serveer de wafels met de slagroom, aardbeien en meringuedrops.

Wafels met aardbeien en slagroom

Luchtige wafels met aardbeien en een royale toef slagroom. Een klassieke combinatie die nooit verveelt en perfect is als zoet ontbijt, bij de high tea of als feestelijk dessert.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig