Smelt de boter op laag vuur. Doe de bloem, bakpoeder, baking soda en suiker in een mengkom en meng de eieren, de helft van de gesmolten boter en de melk erdoor.
Verhit een beetje gesmolten boter in een koekenpan op middelhoog vuur en giet 1 opscheplepel beslag in een eivormige pancake, bak 3-4 min. in de koekenpan. Keer halverwege. Herhaal met de rest van het beslag. Zodra de pancakes belletjes krijgen aan de bovenkant kun je ze omdraaien.
Versier de pancakes met aardbeien, frambozen en paasversiering.
Paaspancakes van Giorgia’s kitchen
Een pancake in de vorm van een paasei, hoe leuk is dat? Nog leuker om samen met de kids te bakken en versieren!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Paaspancakes van Giorgia’s kitchen
Een pancake in de vorm van een paasei, hoe leuk is dat? Nog leuker om samen met de kids te bakken en versieren!

9 porties
210 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Smelt de boter op laag vuur. Doe de bloem, bakpoeder, baking soda en suiker in een mengkom en meng de eieren, de helft van de gesmolten boter en de melk erdoor.
Verhit een beetje gesmolten boter in een koekenpan op middelhoog vuur en giet 1 opscheplepel beslag in een eivormige pancake, bak 3-4 min. in de koekenpan. Keer halverwege. Herhaal met de rest van het beslag. Zodra de pancakes belletjes krijgen aan de bovenkant kun je ze omdraaien.
Versier de pancakes met aardbeien, frambozen en paasversiering.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 9 porties)
60 g ongezouten roomboter
230 g tarwebloem
16 g bakpoeder
1 tl baking soda
2 tl kristalsuiker
2 middelgrote scharreleieren
300 ml halfvolle melk
250 g aardbeien
225 g frambozen
120 g AH Excellent Glazuur bosvruchtensmaak
65 g AH Excellent Strooimix worteltjes
2 Pasen versiersets