Paashaascake met blauwe bessen en citroenglazuur

Feestelijke cake vol vers fruit on top met fris citroenglazuur. Deze vrolijke paashaas is het perfecte middelpunt van je paastafel.

290 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 55 min. oventijd / 1 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Bereid de cakemix volgens de aanwijzingen op de verpakking met de roomboter en de eieren.

  2. Verdeel het beslag over de paashaasvorm en bak in 50-55 min. in de oven gaar. Haal de cake uit de oven en laat 15 min. in de vorm afkoelen en vervolgens 45 min. uit de vorm op een rooster.

  3. Verwarm het glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel zigzaggend over de cake. Bestrooi met de bessen en versier met de strooimix.

Paashaascake met blauwe bessen en citroenglazuur

Feestelijke cake vol vers fruit on top met fris citroenglazuur. Deze vrolijke paashaas is het perfecte middelpunt van je paastafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig