Verwarm de oven voor op 160 °C. Bereid de cakemix volgens de aanwijzingen op de verpakking met de roomboter en de eieren.
Verdeel het beslag over de paashaasvorm en bak in 50-55 min. in de oven gaar. Haal de cake uit de oven en laat 15 min. in de vorm afkoelen en vervolgens 45 min. uit de vorm op een rooster.
Verwarm het glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel zigzaggend over de cake. Bestrooi met de bessen en versier met de strooimix.
Paashaascake met blauwe bessen en citroenglazuur
Feestelijke cake vol vers fruit on top met fris citroenglazuur. Deze vrolijke paashaas is het perfecte middelpunt van je paastafel.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Paashaascake met blauwe bessen en citroenglazuur
Feestelijke cake vol vers fruit on top met fris citroenglazuur. Deze vrolijke paashaas is het perfecte middelpunt van je paastafel.

8 porties
290 kcal
15 min. bereiden
1 uur wachten
55 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 160 °C. Bereid de cakemix volgens de aanwijzingen op de verpakking met de roomboter en de eieren.
Verdeel het beslag over de paashaasvorm en bak in 50-55 min. in de oven gaar. Haal de cake uit de oven en laat 15 min. in de vorm afkoelen en vervolgens 45 min. uit de vorm op een rooster.
Verwarm het glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel zigzaggend over de cake. Bestrooi met de bessen en versier met de strooimix.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 porties)
200 g mix voor cake
100 g ongezouten roomboter
2 middelgrote scharreleieren
1 tube AH Excellent glazuur citroensmaak
75 g verse blauwe bessen
1 el AH Excellent strooimix bloemen
Dit heb je nodig
AH Excellent Siliconen bakvorm haas maxi (ingevet)