Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pizzabodem in ca. 8 min. knapperig.
Besmeer de pizzabodem met de crème. Verwarm de glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Gebruik de ogen en snoet van de versierset. Maak met het zure snoepje de neus en teken met het citroenglazuur de mond. Maak met het pistacheglazuur snorharen. Bestrooi de binnenkant van de paashaasoren met de strooimix.
Paashaas-pizza met hazelnootcrème
Een zoete pizza? Jazeker, en ook nog eens in de vorm van een paashaas! Een grappig en lekker tussendoortje voor kinderen tijdens de paasdagen, of als dessert na het paasdiner.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Paashaas-pizza met hazelnootcrème
Een zoete pizza? Jazeker, en ook nog eens in de vorm van een paashaas! Een grappig en lekker tussendoortje voor kinderen tijdens de paasdagen, of als dessert na het paasdiner.

nagerecht
1 porties
790 kcal
10 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pizzabodem in ca. 8 min. knapperig.
Besmeer de pizzabodem met de crème. Verwarm de glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Gebruik de ogen en snoet van de versierset. Maak met het zure snoepje de neus en teken met het citroenglazuur de mond. Maak met het pistacheglazuur snorharen. Bestrooi de binnenkant van de paashaasoren met de strooimix.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 portie)
150 g AH Excellent paashaaspizzabodems
3 el cacao hazelnoot crème
1 tube AH Excellent glazuur pistache-wittechocoladesmaak
1 tube AH Excellent glazuur citroensmaak
1 paashaas versierset
1 AH Excellent zure snoeppaaseitjes
1 el AH Excellent strooimix paashaasjes