Smelt de boter op laag vuur. Maal ¾ van de koekjes fijn in de keukenmachine. Meng het koekkruim met de boter en verdeel over de bodem van de trifleschaal. Druk goed aan. Zet ca. 30 min. in de koelkast.
Klop ondertussen de slagroom bijna stijf met de suiker. Roer de roomkaas los en meng met een garde door de halfgeslagen slagroom. Snijd de aardbeien in plakjes en snijd de munt fijn, hou een paar blaadjes munt en een paar hele aardbeien apart.
Schep ⅓ van de room op de koekkruim, verdeel hier ⅓ van de aardbeien en munt over. Herhaal dit laagje voor laagje met de rest van de room, aardbeien en munt. Halveer de achtergehouden aardbeien. Eindig met de achtergehouden koekjes, muntblaadjes en gehalveerde aardbeien. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.
Paastrifle van Giorgia's Kitchen
Met deze paastrifle van Giorgia's Kitchen heb je binnen no-time een echte eyecatcher op tafel. Makkelijk te bereiden en een perfecte afsluiter van de paasbrunch!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Paastrifle van Giorgia's Kitchen
Met deze paastrifle van Giorgia's Kitchen heb je binnen no-time een echte eyecatcher op tafel. Makkelijk te bereiden en een perfecte afsluiter van de paasbrunch!

nagerecht
8 personen
440 kcal
30 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Smelt de boter op laag vuur. Maal ¾ van de koekjes fijn in de keukenmachine. Meng het koekkruim met de boter en verdeel over de bodem van de trifleschaal. Druk goed aan. Zet ca. 30 min. in de koelkast.
Klop ondertussen de slagroom bijna stijf met de suiker. Roer de roomkaas los en meng met een garde door de halfgeslagen slagroom. Snijd de aardbeien in plakjes en snijd de munt fijn, hou een paar blaadjes munt en een paar hele aardbeien apart.
Schep ⅓ van de room op de koekkruim, verdeel hier ⅓ van de aardbeien en munt over. Herhaal dit laagje voor laagje met de rest van de room, aardbeien en munt. Halveer de achtergehouden aardbeien. Eindig met de achtergehouden koekjes, muntblaadjes en gehalveerde aardbeien. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
90 g ongezouten roomboter
260 g kandijkoeken
250 ml verse slagroom
50 g kristalsuiker
200 g MonChou
500 g aardbeien
10 g verse munt
75 g AH Excellent chocolade paashaasjes melkchocolade
75 g AH Excellent biologische chocolade paaseitjes melk
75 g AH Excellent musket bloemen melkchocolade
75 g AH Excellent mini dragee eitjes melkchocolade
Dit heb je nodig
keukenmachine
trifleschaal