Paastrifle van Giorgia's Kitchen

Met deze paastrifle van Giorgia's Kitchen heb je binnen no-time een echte eyecatcher op tafel. Makkelijk te bereiden en een perfecte afsluiter van de paasbrunch!

440 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 1 uur wachten

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Smelt de boter op laag vuur. Maal ¾ van de koekjes fijn in de keukenmachine. Meng het koekkruim met de boter en verdeel over de bodem van de trifleschaal. Druk goed aan. Zet ca. 30 min. in de koelkast.

  2. Klop ondertussen de slagroom bijna stijf met de suiker. Roer de roomkaas los en meng met een garde door de halfgeslagen slagroom. Snijd de aardbeien in plakjes en snijd de munt fijn, hou een paar blaadjes munt en een paar hele aardbeien apart.

  3. Schep ⅓ van de room op de koekkruim, verdeel hier ⅓ van de aardbeien en munt over. Herhaal dit laagje voor laagje met de rest van de room, aardbeien en munt. Halveer de achtergehouden aardbeien. Eindig met de achtergehouden koekjes, muntblaadjes en gehalveerde aardbeien. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.

Paastrifle van Giorgia's Kitchen

Met deze paastrifle van Giorgia's Kitchen heb je binnen no-time een echte eyecatcher op tafel. Makkelijk te bereiden en een perfecte afsluiter van de paasbrunch!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig