Gemarineerde pangasiusspies met zeekraalsalade van de BBQ

Gemarineerde pangasiusspiesjes met een salade van zeekraal, gegrilde krieltjes en citroen. Heerlijk fris en zout.

315 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Halveer de krieltjes en snijd de knoflook fijn.

  2. Meng de krieltjes met ⅔ van de olie, de knoflook, peper en eventueel zout. Verdeel over de grillschalen en bak in 20-25 min. gaar op de barbecue. Schep regelmatig om.

  3. Gril de visspiesjes 6-9 min. op de barbecue. Keer halverwege.

  4. Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers een helft uit. Snijd de andere helft in parten. Meng de krieltjes met de zeekraal, de rest van de olie, 1 el citroensap en een ½ el citroenrasp (per 4 personen), peper en eventueel zout. Verdeel de salade over een schaal en bestrooi met de rest van de rasp.

  5. Serveer de spiesjes met de salade en serveer met de partjes citroen.

Gemarineerde pangasiusspies met zeekraalsalade van de BBQ

Gemarineerde pangasiusspiesjes met een salade van zeekraal, gegrilde krieltjes en citroen. Heerlijk fris en zout.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig