Gevulde paprika met ansjovis uit de airfryer (advertorial)

In deze gevulde paprika's komt van alles samen: zoete tomaat, een zuurtje van kappertjes en ansjovis voor een hartige kick. Je schuift ze zó de airfryer in. Da's handig!

675 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 15 min. wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Los het bouillonblokje op in het hete water. Meng de couscous met de helft van de olie in een kom en schenk de hete bouillon erbij. Laat afgedekt 10 min. wellen.

  2. Verwarm ondertussen de airfryer voor op 180 °C. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten, maar laat het steeltje zitten. Leg ze in de mand van de airfryer en bak ze 5 min.

  3. Snijd ondertussen de tomaten in blokjes van 1 cm. Snijd de peterselie fijn. Laat de olijven en ansjovis uitlekken en snijd fijn.

  4. Roer de couscous los met een vork en meng de tomaten, peterselie, olijven, ansjovis, kappertjes en ¼ van de olie erdoor. Breng op smaak met peper.

  5. Verlaag de temperatuur van de airfryer naar 160 °C. Schep de vulling in de halve paprika’s en besprenkel met de rest van de olie. Bak 15 min. in de airfryer.

  • combinatietipLekker met wat extra ansjovis.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gevulde paprika met ansjovis uit de airfryer (advertorial)

In deze gevulde paprika's komt van alles samen: zoete tomaat, een zuurtje van kappertjes en ansjovis voor een hartige kick. Je schuift ze zó de airfryer in. Da's handig!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig