Kook de biologische volkoren mini penne volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
Snijd de verse aardbeien in kwarten en halveer de snoepgroente tomaat. Scheur de Italiaanse mozzarella en de basilicum in stukken.
Meng de pasta met de zuivelspread en met de tomaatjes, aardbeien, mozzarella en het basilicum, breng op smaak met peper.
Pastasalade met aardbei - 12+ maanden (Opperdepop)
Een pastasalade kan altijd als je het ons vraagt. En jong geleerd is oud gedaan, dus laat je kindje vast kennis maken met deze alleskunner met pasta, mozzarella en aardbeien.
- bewaartipMeenemen? Bewaar in een lucht dichte verpakking in een koelbox. Hou de aardbeien apart en voeg vlak voor het serveren toe.
- serveertipPas de structuur van de hapjes aan aan de leeftijd van je baby. Voor baby's van 8 maanden pureer je hapjes fijner dan voor kindjes van bijv. 10 maanden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Pastasalade met aardbei - 12+ maanden (Opperdepop)
Een pastasalade kan altijd als je het ons vraagt. En jong geleerd is oud gedaan, dus laat je kindje vast kennis maken met deze alleskunner met pasta, mozzarella en aardbeien.

hoofdgerecht
2 personen
210 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de biologische volkoren mini penne volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
Snijd de verse aardbeien in kwarten en halveer de snoepgroente tomaat. Scheur de Italiaanse mozzarella en de basilicum in stukken.
Meng de pasta met de zuivelspread en met de tomaatjes, aardbeien, mozzarella en het basilicum, breng op smaak met peper.
bewaartip:Meenemen? Bewaar in een lucht dichte verpakking in een koelbox. Hou de aardbeien apart en voeg vlak voor het serveren toe.
serveertip:Pas de structuur van de hapjes aan aan de leeftijd van je baby. Voor baby's van 8 maanden pureer je hapjes fijner dan voor kindjes van bijv. 10 maanden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
50 g mini penne volkoren
75 g verse aardbeien
75 g snoepgroente tomaten
114 g Italiaanse mozzarella
2 el zuivelspread knoflook en kruiden
5 g verse basilicum