Couscous met koolraap
Aan de slag
Sugar snaps schoonmaken, in ruim kokend water in ca. 3 minuten beetgaar koken en laten uitlekken. In kom couscous en rozijnen (uit pak) met 4 dl kokend water mengen. Couscous ca. 5 minuten laten staan. Tartaartjes bestrooien met zout en peper. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en tartaartjes in ca. 7 minuten bruin en gaar bakken. In wok rest van olie verhitten, koolraap al omscheppend in ca. 4 minuten beetgaar roerbakken. Kruidenmix (uit pak) erover strooien. Couscous en sugar snaps door koolraapmix scheppen en geheel nog ca. 2 minuten door en door verwarmen. Koolraap-couscoussalade op borden scheppen en tartaartje erop leggen.
Couscous met koolraap
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002058_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Sugar snaps schoonmaken, in ruim kokend water in ca. 3 minuten beetgaar koken en laten uitlekken. In kom couscous en rozijnen (uit pak) met 4 dl kokend water mengen. Couscous ca. 5 minuten laten staan. Tartaartjes bestrooien met zout en peper. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en tartaartjes in ca. 7 minuten bruin en gaar bakken. In wok rest van olie verhitten, koolraap al omscheppend in ca. 4 minuten beetgaar roerbakken. Kruidenmix (uit pak) erover strooien. Couscous en sugar snaps door koolraapmix scheppen en geheel nog ca. 2 minuten door en door verwarmen. Koolraap-couscoussalade op borden scheppen en tartaartje erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)100 g sugar snaps
1 pak Marokkaanse couscous
4 tartaartjes
0 zout en peper
4 eetlepels olijfolie
1 zak koolraap in blokjes
Dit heb je nodig
wok