Kipfilet in reepjes snijden en bestrooien met peper en zout. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca. 2 cm snijden. Sugar snaps schoonmaken en wassen. In wok olie verhitten. Kipfilet ca. 2 minuten roerbakken. Sugar snaps toevoegen en ca. 3 minuten mee roerbakken. Laatste minuut bosui meebakken. Op smaak brengen met vloeibare bouillon. Slabladeren in 4 kommen of brede glazen leggen. Slabladeren vullen met kip-groentemengsel. Bestrooien met sesamzaadjes. Lekker met geroosterd brood.
Gerelateerde recepten
Gevulde slabladeren

voorgerecht
4 personen
140 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kipfilet in reepjes snijden en bestrooien met peper en zout. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca. 2 cm snijden. Sugar snaps schoonmaken en wassen. In wok olie verhitten. Kipfilet ca. 2 minuten roerbakken. Sugar snaps toevoegen en ca. 3 minuten mee roerbakken. Laatste minuut bosui meebakken. Op smaak brengen met vloeibare bouillon. Slabladeren in 4 kommen of brede glazen leggen. Slabladeren vullen met kip-groentemengsel. Bestrooien met sesamzaadjes. Lekker met geroosterd brood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 schaaltje kipfilet
0 zout en peper
3 bosuitjes
2 eetlepels sesamolie
100 g sugar snaps
2 eetlepels vloeibare kruidenbouillon
1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes
4 bladen ijsbergsla
Dit heb je nodig
wok