Slabladeren met eiersalade
Aan de slag
Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen radijs wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. In kom mayonaise, mosterd, azijn en dragon door elkaar roeren. Bieslook erboven in stukjes knippen. Radijs erdoor scheppen. Eieren laten schrikken, pellen en in kwarten snijden. Voorzichtig door dressing scheppen. Salade op smaak brengen met zout en peper. Sla wassen en (in slacentrifuge) droogmaken.
Slabladeren in komvorm op vier borden leggen. Eiersalade erin scheppen. Serveren met driehoekjes geroosterd witbrood met boter.
Slabladeren met eiersalade
null personen
195 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen radijs wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. In kom mayonaise, mosterd, azijn en dragon door elkaar roeren. Bieslook erboven in stukjes knippen. Radijs erdoor scheppen. Eieren laten schrikken, pellen en in kwarten snijden. Voorzichtig door dressing scheppen. Salade op smaak brengen met zout en peper. Sla wassen en (in slacentrifuge) droogmaken.
Slabladeren in komvorm op vier borden leggen. Eiersalade erin scheppen. Serveren met driehoekjes geroosterd witbrood met boter.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eieren
8 radijsjes
3 eetlepels mayonaise
½ eetlepel grove mosterd
2 theelepels azijn
1 theelepel gedroogde dragon
½ zakje verse bieslook
0 zout en peper
1 kropsla