Slabladeren losmaken, wassen en drogen. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. In kom tonijn mengen met mosterd, azijn, mayonaise en 3 eetlepels water. Op smaak brengen met zout en peper. Sla en radijs over vier borden verdelen. Tonijndressing in midden scheppen.
Gerelateerde recepten
Kropsla met tonijndressing

voorgerecht
4 personen
140 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Slabladeren losmaken, wassen en drogen. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. In kom tonijn mengen met mosterd, azijn, mayonaise en 3 eetlepels water. Op smaak brengen met zout en peper. Sla en radijs over vier borden verdelen. Tonijndressing in midden scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kropsla
1 bosje radijsjes
1 blikje rillettes tonijn
1 theelepel mosterd
2 eetlepels witte wijnazijn
2 eetlepels mayonaise