Bosuitjes, rucola, peterselie, basilicum en tijm door hete bouillon roeren. Bouillon 3 min. zachtjes koken. Met staafmixer tot gladde soep pureren. Soep nog even doorwarmen en op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Soep in vier kommen scheppen. Lekker met (sesam)soepstengels.
Gerelateerde recepten
Rucolasoep met kruiden

voorgerecht
4 personen
15 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bosuitjes, rucola, peterselie, basilicum en tijm door hete bouillon roeren. Bouillon 3 min. zachtjes koken. Met staafmixer tot gladde soep pureren. Soep nog even doorwarmen en op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Soep in vier kommen scheppen. Lekker met (sesam)soepstengels.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 bosuitjes
1 zak rucolasla
1 zakje verse peterselie
1 zakje verse basilicum
1 eetlepel verse tijm
1 l tuinkruidenbouillon
2 eetlepels citroensap
Dit heb je nodig
staafmixer