Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken en 10 min. afgedekt laten staan. In koekenpan boter verhitten en kippenlevertjes 1 min. roerbakken. Champignons en paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Paprikapoeder erover strooien en afblussen met sherry. Slagroom in pan schenken, aan de kook brengen en 2-3 min. laten inkoken. Stroganoffsaus op smaak brengen met zout en peper. Rijst over vier borden verdelen en saus ernaast scheppen.
Gerelateerde recepten
Kippenlevertjes in stroganoffsaus

hoofdgerecht
4 personen
710 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken en 10 min. afgedekt laten staan. In koekenpan boter verhitten en kippenlevertjes 1 min. roerbakken. Champignons en paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Paprikapoeder erover strooien en afblussen met sherry. Slagroom in pan schenken, aan de kook brengen en 2-3 min. laten inkoken. Stroganoffsaus op smaak brengen met zout en peper. Rijst over vier borden verdelen en saus ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g snelkookrijst
400 g kippenlevertjes
1 eetlepel boter
250 g kastanjechampignons
1 rode paprika
½ eetlepel paprikapoeder
4 eetlepels sherry
200 ml slagroom