Snelle goulash

Stevige kost, dit Hongaarse gerecht. Daar snakken we naar op een koude winterdag.

655 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd het vlees in blokjes en bestrooi met peper. Snipper de ui. Maak de paprika's schoon en snijd in stukken. Verhit de boter in een braadpan. Bak de vleesblokjes in ca. 5 minuten bruin. Bak de ui en paprika ca. 2 min. mee. Roer het paprikapoeder, zout naar smaak en tomatenblokjes door het vleesmengsel en breng aan de kook. Laat de saus ca. 10 min. afgedekt sudderen, warm de laatste paar min. de erwten mee. Breng op smaak met peper en zout. Serveer goulash met rijst.

  • combinatietipLekker met een eetlepel zure room.

Snelle goulash

Stevige kost, dit Hongaarse gerecht. Daar snakken we naar op een koude winterdag.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig