Tuinboontjes in weinig water ca. 5 minuten koken zonder zout. Risotto bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan boter verhitten. Escalopes in ca. 5 minuten gaar bakken. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Tuinbonen en tomaten door risotto scheppen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Risotto serveren met escalopes.
Gerelateerde recepten
Champignonescalope met risotto

hoofdgerecht
4 personen
750 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Tuinboontjes in weinig water ca. 5 minuten koken zonder zout. Risotto bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan boter verhitten. Escalopes in ca. 5 minuten gaar bakken. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Tuinbonen en tomaten door risotto scheppen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Risotto serveren met escalopes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak tuinbonen
2 zakje risotto ai funghi
2 eetlepels boter of margarine
4 vegetarische escalope champignon
1 bakje romaatjes