Risotto met paddenstoelen en gehakt

Dat is handig: de porcini zitten al verstopt in de rijst.

745 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Smelt in een diepe pan 25 g boter. Bak hierin het gehakt al roerend rul. Voeg de groenten toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de rijst toe en bak 1 min. mee. Voeg al roerend en beetje bij beetje de bouillon toe. Kook de rijst in ca. 20 min. gaar, roer regelmatig. Voeg eventueel extra bouillon toe als rijst te droog wordt. Breng de risotto eventueel op smaak met zout en peper. Roer de boter erdoor en laat met de deksel op de pan 2 min. staan. Verdeel de risotto over de borden en bestrooi met de kaas.

Risotto met paddenstoelen en gehakt

Dat is handig: de porcini zitten al verstopt in de rijst.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig