In pan met dikke bodem knoflook 1 min. fruiten in olie. Wijn en visbouillon toevoegen en 3 min. zachtjes laten koken. Slagroom en rivierkreeftjes door soep roeren en nog 2 min. meewarmen. Soep met zout en chilipeper op smaak brengen en over vier kommen verdelen.
- algemeenDe soep wordt extra bijzonder met een garnering van zeekraal en rucolakers.
Lichtgebonden vissoep met rivierkreeftjes

voorgerecht
4 personen
195 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan met dikke bodem knoflook 1 min. fruiten in olie. Wijn en visbouillon toevoegen en 3 min. zachtjes laten koken. Slagroom en rivierkreeftjes door soep roeren en nog 2 min. meewarmen. Soep met zout en chilipeper op smaak brengen en over vier kommen verdelen.
algemeen:De soep wordt extra bijzonder met een garnering van zeekraal en rucolakers.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 teentje knoflook
1 eetlepel olijfolie
150 ml droge witte wijn
750 ml visbouillon
125 ml slagroom
2 bakjes rivierkreeftjes
0 chilipeper uit de molen