'Rendang' itik - rendang met eend
Aan de slag
Van eendenborst vetlaag verwijderen en vlees in blokjes snijden. In braadpan sjalot 2 min. in olie fruiten. Vlees toevoegen en in 3 min. bruinbakken. Kokosmelk, 150 ml water en boemboe voor rendang erdoor roeren. Vlees met deksel schuin op pan in 20 min. zachtjes gaarstoven.
'Rendang' itik - rendang met eend
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_002419_612x450_JPG.jpg)
null personen
295 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Van eendenborst vetlaag verwijderen en vlees in blokjes snijden. In braadpan sjalot 2 min. in olie fruiten. Vlees toevoegen en in 3 min. bruinbakken. Kokosmelk, 150 ml water en boemboe voor rendang erdoor roeren. Vlees met deksel schuin op pan in 20 min. zachtjes gaarstoven.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 eendenborstfilets
3 sjalotten
2 eetlepels olie
200 ml kokosmelk
1 bakje boemboe rendang vlees