Indiase kippenbouten uit de oven
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Kip bestrooien met zout en peper. Prei schoonmaken, in stukken snijden en ca. 5 minuten koken. In koekenpan boter verhitten en kip ca. 5 minuten rondom aanbraden. Kip in ovenschaal leggen en bedruipen met 4 eetlepels braadvet. Prei rondom kip leggen en kerriesaus erover schenken. In midden van oven in ca. 35 minuten gaarbraden. Laatste 6 minuten naanbrood erbij verwarmen.
Indiase kippenbouten uit de oven
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012326_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
845 kcal
20 min. bereiden
35 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Kip bestrooien met zout en peper. Prei schoonmaken, in stukken snijden en ca. 5 minuten koken. In koekenpan boter verhitten en kip ca. 5 minuten rondom aanbraden. Kip in ovenschaal leggen en bedruipen met 4 eetlepels braadvet. Prei rondom kip leggen en kerriesaus erover schenken. In midden van oven in ca. 35 minuten gaarbraden. Laatste 6 minuten naanbrood erbij verwarmen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)4 kippenbouten
50 g boter of margarine
6 dunne preien
1 pot Indiase kerriesaus
1 pak naanbrood naturel
Dit heb je nodig
ovenschaal (inhoud 2 1/2 liter), ingevet