Kabeljauw in stukjes van 2 cm snijden. In grote braadpan olie verhitten. Groente ca. 2 minuten fruiten. Aardappelpartjes en kerriesaus toevoegen en ca. 7 minuten zachtjes koken. Vis toevoegen en afgedekt nog ca. 5 minuten zachtjes koken zonder te roeren. Intussen naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Amandelen grof hakken. Indiase schotel op smaak brengen met zout en peper en garneren met amandelen. Serveren met naanbrood.
Gerelateerde recepten
Indiase kabeljauwschotel

hoofdgerecht
4 personen
700 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kabeljauw in stukjes van 2 cm snijden. In grote braadpan olie verhitten. Groente ca. 2 minuten fruiten. Aardappelpartjes en kerriesaus toevoegen en ca. 7 minuten zachtjes koken. Vis toevoegen en afgedekt nog ca. 5 minuten zachtjes koken zonder te roeren. Intussen naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Amandelen grof hakken. Indiase schotel op smaak brengen met zout en peper en garneren met amandelen. Serveren met naanbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 schaaltjes kabeljauwfilet
2 eetlepels zonnebloemolie
1 zak roerbakgroentemix
1 pak A-partjes
1 pot Indiase kerriesaus Korma
2 pakken naanbrood met gedroogde tomaatjes
½ cup gezouten marcona amandelen