Naanbrood met viscurry
Aan de slag
Naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes van 2 à 2 1/2 cm snijden. In braadpan olie verhitten. Paprika en ui toevoegen en ca. 2 minuten fruiten. Zakjes korma curry toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. 400 ml water al roerende toevoegen. Sperziebonen toevoegen en geheel ca. 3 minuten op laag vuur laten sudderen. Vis toevoegen en nog ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Curry serveren met naanbrood.
Naanbrood met viscurry
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011606_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes van 2 à 2 1/2 cm snijden. In braadpan olie verhitten. Paprika en ui toevoegen en ca. 2 minuten fruiten. Zakjes korma curry toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. 400 ml water al roerende toevoegen. Sperziebonen toevoegen en geheel ca. 3 minuten op laag vuur laten sudderen. Vis toevoegen en nog ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Curry serveren met naanbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 pakjes naanbrood met gedroogde tomaatjes
1 ui
1 rode paprika
2 schaaltjes kabeljauwfilet
2 eetlepels zonnebloemolie
2 zakjes Korma Curry Base Coriander & Coconut
1 pak gebroken sperziebonen