Rode viscurry met pandanrijst
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en in ringen snijden. Kabeljauw in stukken snijden. In wok 2 el olie verhitten. Kabeljauw op hoog vuur 4 min. bakken. Kabeljauw uit pan scheppen en warmhouden. In rest olie ui bakken. Currypasta en kokosmelk toevoegen en 5 min. laten sudderen. Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Paksoi in gedeelten door curry scheppen. Kabeljauw er voorzichtig doorscheppen en nog 1 min. meewarmen. Garnalen erover strooien. Viscurry serveren met rijst.
Rode viscurry met pandanrijst
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012523_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en in ringen snijden. Kabeljauw in stukken snijden. In wok 2 el olie verhitten. Kabeljauw op hoog vuur 4 min. bakken. Kabeljauw uit pan scheppen en warmhouden. In rest olie ui bakken. Currypasta en kokosmelk toevoegen en 5 min. laten sudderen. Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Paksoi in gedeelten door curry scheppen. Kabeljauw er voorzichtig doorscheppen en nog 1 min. meewarmen. Garnalen erover strooien. Viscurry serveren met rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g pandanrijst
2 rode uien
2 schaaltjes kabeljauwfilet
4 eetlepels zonnebloemolie
1 cup rode curry pasta
1 pakje romige kokosmelk
2 struiken paksoi
1 bakje Hollandse garnalen
Dit heb je nodig
wok