Inktvis met friséesla en limoendressing
Aan de slag
Frituurolie verhitten tot 175 °C. Citroen schoonboenen en in plakjes snijden. Sla over vier borden verdelen. Dressing goed schudden en over sla sprenkelen. Knoflooksaus in vier kleine bakjes doen. Intussen inktvis 2 min. frituren, laten uitlekken op keukenpapier en op sla scheppen. Garneren met partjes citroen en serveren met bakjes knoflooksaus.
Inktvis met friséesla en limoendressing
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012602_612x450_JPG.jpg)
voorgerecht
null personen
530 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Frituurolie verhitten tot 175 °C. Citroen schoonboenen en in plakjes snijden. Sla over vier borden verdelen. Dressing goed schudden en over sla sprenkelen. Knoflooksaus in vier kleine bakjes doen. Intussen inktvis 2 min. frituren, laten uitlekken op keukenpapier en op sla scheppen. Garneren met partjes citroen en serveren met bakjes knoflooksaus.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 citroen
1 zak ijsbergsla met frisée
8 eetlepels vinaigrette limoen
½ pot knoflooksaus
300 g inktvisringen
Dit heb je nodig
frituurpan