Grapefruit halveren en partjes boven kom tussen vliezen uit snijden (sap bewaren). Avocado halveren, pit verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In koekenpan 2 el olie verhitten en zeevruchten 2 min. bakken. Grapefruit met sap, avocado, gemberpoeder, gebakken zeevruchten en rest van olie door elkaar scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Koriander fijnsnijden. Salade over vier glazen verdelen en met koriander garneren.
Gerelateerde recepten
Salade met zeevruchten en kruidenolie

voorgerecht
4 personen
220 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Grapefruit halveren en partjes boven kom tussen vliezen uit snijden (sap bewaren). Avocado halveren, pit verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In koekenpan 2 el olie verhitten en zeevruchten 2 min. bakken. Grapefruit met sap, avocado, gemberpoeder, gebakken zeevruchten en rest van olie door elkaar scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Koriander fijnsnijden. Salade over vier glazen verdelen en met koriander garneren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 grapefruit
1 avocado
1 theelepel gemberpoeder
4 eetlepels kruidenolie peterselie-knoflook
2 bakjes fruits de mer
½ zakje verse koriander
Dit heb je nodig
glazen coupes