Antipasti

365 kcal

(Voedingswaarden)

1 uur 10 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 225 °C. Paprika's in oven in 20 min. roosteren tot vel zwartgeblakerd is. In afgedekte kom of plastic zak 10 min. laten afkoelen. Grillpan verwarmen. In kom 2 el citroensap door 2 el olie roeren, aspergetips ermee bestrijken. In grillpan in ca. 4 min. bruin roosteren. Op schaal overdoen en rest van citroenolie erover sprenkelen, bestrooien met zout en peper. Reuzenbonen afgieten en mengen met 1 el citroensap, zout, peper, basilicum en 2 el olie. In kom knoflook, kappertjes en ansjovis mengen. Paprika's in vieren snijden, zaadlijsten verwijderen en velletjes eraf trekken. Ansjovismengsel over stukken paprika verdelen. Paprika oprollen en besprenkelen met 2 el olie. Paprika's, asperges en reuzenbonen nog minstens 15 min. laten staan, maar liefst langer.

  2. Parmaham, mortadella en sardinerolletjes over vier grote borden verdelen. Paprikarolletjes, asperges en reuzenbonen ernaast scheppen.

Antipasti

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig