Bruschette met 3 toppings

Drie toppings op knapperig brood: bonenpuree, parmaham met aspergetips en mediterrane paté.

545 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 7 min. oventijd

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de knoflook fijn en snijd het brood in sneetjes van 1 cm. Meng de helft van de knoflook met 2 el olie. Bestrijk hiermee het brood aan beide kanten. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 7 min. in de oven. Keer halverwege.

  2. Spoel de bonen af en laat uitlekken. Pureer voor de bruschette met bonenpuree de bonen met 2 el olie in de keukenmachine of met de staafmixer. Voeg het karwijzaad toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Beleg ? van de bruschette ermee. Bestrooi met de blaadjes van de tijm.

  3. Verhit voor de bruschette met parmaham en aspergetips de grillpan op hoog vuur. Gril de aspergetips in 5 min. goudbruin en gaar. Besprenkel met de rest van de olie. Beleg ? van de bruschette met de parmaham en aspergetips.

  4. Meng voor de bruschette met mediterrane paté de tapenade met paté. Beleg de rest van de bruschette ermee en garneer met blaadjes van de peterselie.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Bruschette met 3 toppings

Drie toppings op knapperig brood: bonenpuree, parmaham met aspergetips en mediterrane paté.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig